Open Hiring

WYT

In 2017 werkten we samen met WYT (Walk Your Talk), we organiseerden reizen naar Ghana en Suriname voor leraren van en lagere school die veel leerlingen hebben uit deze landen.

Start Foundation

We zijn met Start Foundation Open Hiring aan het introduceren in Nederland.
Dit concept wordt al sinds 1987 bij Greyston Bakery gebruikt in Amerika. Greyston Bakery kun je onder andere kennen van de brownies in het Ben&Jerry’s ijs.

Wat is Open Hiring?


Bron: Greyston bakery, Jersey

Dutch Fort vervolgreis Sri Lanka

Op 10 maart vertrekken we met 15 vrijwilligers van Vebego naar Sri Lanka om een vervolg reis te maken naar Nikkaweratyia. De eerste reis kunt u zien bij “Dutch Fort naar Sri Lanka”. We gaan verder met nieuwbouw. De renovatie van het oude pand is bijna klaar, die ronden we deze reis af en gaan we vrijdag feestelijk openen. Vanaf die dag neemt Arthavida het Community Home in gebruik en starten zij met de voorbereidingen voor kinderopvang. In oktober gaat een volgende groep verder met de nieuwbouw waar wij nu mee starten. Uiteindelijk komen er twee gebouwen op dit terrein.

Dutch Fort in Sri Lanka

Met Vebego Foundation en Arthavida Foundation werken we in Nikaweratiya, Sri Lanka,  aan een Community Home. Op deze plek komen iedere dag mensen samen, vanuit de community van 3.000 gezinnen.

 

 

Impact van Kunst en Cultuur op de inwoner van Eindhoven

In opdracht van Uit in Eindhoven starten we met Impact Centre Erasmus (ICE) en Fontys een onderzoek wat de Impact is van Kunst en Cultuur op de inwoner van de stad Eindhoven en wat de impact is voor de stad zelf.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén